تبلیغات

افشاگری درباره یک شرکت هواپیمایی با 2500 کارمند و فقط یک هواپیما!

افشاگری درباره یک شرکت هواپیمایی با 2500 کارمند و فقط یک هواپیما!

نماینده تهران در مجلس گفت: شاهد حضور افراد فاقد صلاحیت در بخش مدیریت شرکت هواپیمایی آسمان هستیم و این شرکت هواپیمایی...

خبرگزاری مهر: علی خضریان در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه، 4 شهریور ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی، اظهار کرد: عملکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نظارت بر زیرمجموعه‌های خود مطلوب نیست.

وی ادامه داد: برای مثال، شاهد حضور افراد فاقد صلاحیت در بخش مدیریت شرکت هواپیمایی آسمان هستیم و این شرکت هواپیمایی با باندبازی و لابی بازی اداره می‌شود.

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در شرایطی که شرکت هواپیمایی آسمان فقط یک هواپیمای فعال دارد، به 2500 نفر حقوق پرداخت می‌کند؛ فقط در یکی از شهرستان‌های مراکز یک استان، 500 نفر هر روز صبح کارت ورود می‌زنند و عصر کارت خروج می‌زنند و اصلا کار نمی‌کنند.

خضریان بیان کرد: این وضعیت به این دلیل ایجاد شده است که آقایان در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جای اینکه حقوق بازنشستگان و کارگران را به درستی پرداخت کنند، لابی‌بازی و کار سیاسی می‌کنند.

local_offerبرچسب‌ها:

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.