تبلیغات

هر یک لیتر بنزین در ایران، نیم دلار به جیب قاچاقچیان اضافه می کند

هر یک لیتر بنزین در ایران، نیم دلار به جیب قاچاقچیان اضافه می کند

ريیس سابق کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران گفت: در دنیا هر لیتر بنزین، یک دلار به GDPاضافه می کند در حالیکه در ایران هر یک لیتر بنزین، نیم دلار به جیب قاچاقچیان اضافه می کند.

به گزارش خبرنگار مهر،علی شمس اردکانی، ريیس سابق کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در رویداد چرخه انرژی، اظهار داشت: هدرروی و هدرسوزی انرژی که متاسفانه ایران در آن در رتبه‌های بالای جهانی قرار دارد، یک اسراف و سیاست غلط است و هر نوع اسرافی ناپسند و حرام است و هدرروی انرژی مثل فلرسوزی گازها، از مصادیق بارز این فعل حرام است که اثرات سوء آن بر اقتصاد کشور اثر می‌گذارد.

وی ادامه داد:چرخه‌های انرژی تعامل سازنده با جهان را ممکن می‌کند و ما نمی‌توانیم برای مصرف از یک منبع، تقاضای بی‌نهایت و لاینتناهی متصور باشیم؛ بلکه باید با مدیریت تقاضا، استفاده از منابع را بهینه کرد.

ريیس سابق کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: سال جاری سال سرمایه‌گذاری برای تولید بوده، باید دید در این سال چقدر تحقق این شعار میسر شده و چقدر توانسته‌ایم با سرمایه‌گذاری از هدرروی انرژی جلوگیری کنیم.

شمس اردکانی خاطرنشان کرد: در دنیا هر لیتر بنزین، یک دلار به GDP می‌افزاید؛ اما در ایران هر یک لیتر بنزین، نیم دلار به جیب قاچاقچیان می افزاید؛ پس باید روی ساختارها و الگوها و روش‌ها بازنگری کرد؛ من 5 جایگاه سوخت را در جنوب شرق ایران می‌توانم نام ببرم که فقط به قاچاقچیان سيخت می‌دهند، پس باید به این مسايل ورود جدی کرده و رویه‌های اشتباه را اصلاح کرد.

وی افزود: مبادله انرژی با همسایگان را باید از بستر قاچاق خارج کنیم و چرخه انرژی به‌گونه‌ای تعریف شود که محصولات ایران در بخش انرژی با قیمت درست و به‌صورت رسمی به دست متقاضیان در کشورهای همسایه برسد؛ اینگونه می‌توانیم به هاب انرژی در منطقه تبدیل شویم.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.