تبلیغات

تامین انرژی صنایع در تابلوی برق آزاد و برق سبز بورس انرژی، از 21 اردیبهشت

تامین انرژی صنایع در تابلوی برق آزاد و برق سبز بورس انرژی، از 21 اردیبهشت

معاون برق و انرژی وزارت نیرو گفت: از 21 اردیبهشت امکان تامین انرژی مورد نیاز صنایع از طریق تابلوی برق آزاد و برق سبز فراهم خواهد شد و دارندگان نیروگاه‌ها دارای ظرفیت عرضه می‌توانند برق تولیدی خود را در این تابلوها عرضه کنند. به گفته مصطفی رجبی مشهدی این سازوکارها زمینه بازگشت سرمایه و توسعه سرمایه‌گذاری در حوزه تولید برق را تقویت می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا) مصطفی رجبی مشهدی در گفت‌وگو با صداوسیما اعلام کرد: میزان انرژی تحویلی به مشترکان صنایع انرژی‌بر از تاریخ 13 اردیبهشت امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته و روند تامین برق این بخش بدون وقفه ادامه دارد.

معاون برق و انرژی وزارت نیرو با اشاره به آسیب‌دیدگی برخی نیروگاه‌های صنایع انرژی‌بر و پتروشیمی در جریان حوادث اخیر افزود: با وجود محدودیت‌های پیش‌آمده، وزارت نیرو با برنامه‌ریزی دقیق موفق شد برق مورد نیاز این صنایع را جبران و حتی نسبت به سال گذشته افزایش دهد.

به گفته رجبی مشهدی بر اساس توافق انجام شده، برق مورد نیاز صنایع انرژی‌بر و پتروشیمی تا 20 اردیبهشت به‌طور کامل از طریق تعرفه های مصوب تامین خواهد شد. هم‌چنین میزان برق تحویلی به صنایع پتروشیمی که سال گذشته حدود 100 مگاوات بود، امسال بنا بر درخواست این صنایع به حدود 900 مگاوات رسیده است.

از 21 اردیبهشت

رجبی‌مشهدی اعلام کرد: از 21 اردیبهشت امکان تامین انرژی مورد نیاز صنایع از طریق تابلوی برق آزاد و برق سبز فراهم خواهد شد و دارندگان نیروگاه‌ها دارای ظرفیت عرضه می‌توانند برق تولیدی خود را در این تابلوها عرضه کنند. به گفته او، این سازوکارها زمینه بازگشت سرمایه و توسعه سرمایه‌گذاری در حوزه تولید برق را تقویت می‌کند.

معاون برق و انرژی وزارت نیرو در بخش دیگری از سخنان خود گفت: میزان برق تحویلی به شهرک‌های صنعتی نیز به سطح سال گذشته رسیده و نشان‌دهنده افزایش فعالیت واحدهای تولیدی و تداوم حمایت وزارت نیرو از بخش صنعت است.

او ابراز امیدواری کرد با همکاری صنایع و تامین‌کنندگان برق، روند افزایشی تحویل انرژی به واحدهای تولیدی در سال جاری ادامه یافته و به پایداری تولید و رشد صنعتی کشور کمک کند.

رشد معاملات برق در بورس انرژی با ابلاغ آیین‌نامه جدید

رجبی‌مشهدی با اشاره به روند توسعه بازار برق در بورس انرژی گفت: بر اساس اهداف برنامه هفتم توسعه، سهم فروش برق در بورس باید تا پایان این برنامه به 60 درصد برسد.

او افزود: بر اساس آخرین آمار، سهم فروش برق از طریق بورس انرژی در سال گذشته حدود 38 درصد بوده که بیانگر روندی تدریجی، اما رو به رشد است.

رجبی‌مشهدی با اشاره به اقدامات وزارت نیرو برای تسریع این روند تصریح کرد: آیین‌نامه بند «ب» ماده 43 به تصویب رسیده و به‌زودی ابلاغ می‌شود. این آیین‌نامه می‌تواند نقش مهمی در تقویت معاملات برق داشته باشد.

معاون برق و انرژی وزارت نیرو ادامه داد: با اجرای این آیین‌نامه، فرآیند خرید و فروش برق در بورس تسهیل می‌شود و انتظار می‌رود حجم معاملات به شکل قابل توجهی افزایش یابد. این موضوع شفافیت بیشتر، رقابت‌پذیری بالاتر و بهبود کارایی در صنعت برق کشور را به دنبال خواهد داشت.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.