تبلیغات

ادعای جنجالی درباره 20هزار تن مرغ تاریخ گذشته

ادعای جنجالی درباره 20هزار تن مرغ تاریخ گذشته

ريیس کمیسیون کشاورزی مجلس، با اشاره به باقی‌ماندن 20 هزار و 500 تن مرغ منجمد در سردخانه‌ها و فشار برای تغییر تاریخ...

خانه اقتصاد: محمدجواد عسگری، ريیس کمیسیون کشاورزی مجلس، با انتقاد از وضعیت بازار مرغ در ماه‌های اخیر گفت: طی سه تا چهار ماه گذشته بازار مرغ با نوسانات شدیدی مواجه بود و کمیسیون کشاورزی نیز جلسات متعددی برای مدیریت و کنترل بازار برگزار کرد، اما به دلیل سوءمدیریت، حدود 20 هزار و 500 تن مرغ منجمد در سردخانه‌ها باقی ماند و تاریخ مصرف آن به پایان رسید.

وی افزود: مسيله مهم این است که برای این مرغ‌های تاریخ‌گذشته، موضوع تغییر تاریخ مصرف و تمدید سه‌ماهه آن مطرح شد؛ این در حالی است که به گفته عسگری، هیچ آزمایش و تستی، به‌ویژه آزمایش مربوط به سالمونلا، روی این محصولات انجام نشده بود.

ريیس کمیسیون کشاورزی مجلس ادامه داد: مسيولان مربوطه به محمدیان، معاون دامپزشکی کشور، فشار وارد کردند تا تاریخ مصرف یا لیبل این محصولات تغییر کند و سه ماه دیگر برای آنها تمدید شود تا امکان عرضه به مصرف‌کننده فراهم شود. با این حال، محمدیان زیر بار این موضوع نرفت.

عسگری گفت: در جلسه‌ای که با حضور وی در کمیسیون برگزار شد، محمدیان اعلام کرد که به دلیل عدم همراهی با این درخواست‌ها تحت فشار قرار گرفته و حتی از سمت خود در معاونت دامپزشکی کنار گذاشته شده است. وی همچنین اسناد و مدارکی را به کمیسیون ارايه کرد و کارشناسان نیز این اسناد را امضا کرده‌اند.

وی تاکید کرد: فلسفه تمدید تاریخ مصرف این محصولات محل ایراد است و مهم‌تر از آن، اینکه بدون انجام آزمایش‌های لازم چنین اقدامی صورت گرفته، موضوعی جدی و خلاف قانون است.

ريیس کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به خطرات آلودگی سالمونلا گفت: این مسيله از نظر سلامت مردم اهمیت بسیار زیادی دارد و نمی‌توان بدون انجام آزمایش‌های لازم، محصولی را که تاریخ مصرف آن گذشته است مجددا وارد چرخه مصرف کرد.

عسگری افزود: در این خصوص هم به سازمان بازرسی کل کشور گزارش داده‌ایم و هم نامه‌ای به صورت مکتوب برای ريیس‌جمهور ارسال کرده‌ایم و موضوع در حال پیگیری است.

او در پایان در پاسخ به این سوال که آیا این مرغ‌ها وارد بازار هم شده‌اند یا خیر، گفت: قسمتی از آنها عرضه شده و از عرضه قسمتی هم جلوگیری شده است.

local_offerبرچسب‌ها:

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.