تبلیغات

ذخیره 3 میلیارد لیتری گازويیل با وجود محدودیت‌های تامین

ذخیره 3 میلیارد لیتری گازويیل با وجود محدودیت‌های تامین

مصطفی رجبی مشهدی، معاون برق و انرژی وزارت نیرو، از دستیابی به یک موفقیت راهبردی در مدیریت انرژی خبر داد.

به گزارش ایلنا از وزارت نیرو، مصطفی رجبی مشهدی، اعلام کرد که با وجود کاهش 14 درصدی سوخت تحویلی به نیروگاه‌ها نسبت به سال گذشته، وزارت نیرو موفق شد با بهره‌گیری از ظرفیت‌ نیروگاههای تجدیدپذیر،برقابی و اتمی، مصرف سوخت را 6 درصد کاهش داده و ذخیره گازويیل کشور را برای اولین بار در فصل تابستان به رقم بی‌سابقه 3 میلیارد لیتر برساند.

معاون برق و انرژی وزارت نیرو، در اظهاراتی پیرامون عملکرد مدیریت سوخت در بخش نیروگاهی، از یک موفقیت عملیاتی بزرگ خبر داد و اظهار داشت: با همکاری نزدیک با وزارت نفت، امسال موفق شدیم در مقایسه با سال گذشته، ذخیره گازوییل کشور را به سطح بسیار مطلوب 3 میلیارد لیتر برسانیم که نسبت به سال قبل، بیش از 600 میلیون لیتر بیشتر است.

رجبی مشهدی با اشاره به چالش کاهش تامین سوخت تاکید کرد: از ابتدای سال جاری، مجموع سوخت‌ تحویلی شامل گاز، گازويیل و مازوت (سوخت معادل) با 14 درصد کاهش نسبت به مدت مشابه سال گذشته مواجه بوده است که با این حال توانستیم مصرف سوخت را 6 درصد (معادل 1.5 میلیارد لیتر) کاهش دهیم.

وی عوامل اصلی این موفقیت را در سه محور خلاصه کرد:

1. توسعه و بهره‌برداری بیشتر از نیروگاه‌های برق‌آبی و تجدیدپذیر.

2. بهره‌گیری از ظرفیت نیروگاه اتمی که امسال زودتر از سال گذشته در مدار قرار گرفته است.

3. مدیریت و کاهش مصرف در بخش‌های مختلف.

معاون وزیر نیرو در پایان افزود: افزایش ذخیره گازويیل به 3 میلیارد لیتر در این مقطع از سال، یک موفقیت بزرگ است که اگر این روند ادامه یابد، ذخایر بسیار مناسبی را برای فصل زمستان در اختیار خواهیم داشت و امنیت انرژی کشور را تضمین می‌کند.

local_offerبرچسب‌ها:

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.