تبلیغات

ریزش 129 هزار واحدی بورس در نخستین روز هفته

ریزش 129 هزار واحدی بورس در نخستین روز هفته

شاخص کل بورس تهران در نخستین روز معاملاتی هفته بیش از 129 هزار واحد افت کرد و شاخص فرابورس نیز با کاهش 413 واحدی به روند نزولی بازار سهام پیوست.

به گزارش همشهری آنلاین، بورس تهران امروز شنبه در ادامه روند نزولی هفته گذشته، معاملات خود را با افت سنگین شاخص کل آغاز کرد و با کاهش 129 هزار و 137 واحدی، در سطح هشت میلیون و 44 واحد ایستاد.

در جریان معاملات امروز، بیش از یک میلیون معامله در بورس تهران انجام شد و ارزش معاملات به 45.2 همت رسید. نمادهای فملی، فارس، فولاد، تابان، وبملت، تاپیکو و تاصیکو از جمله نمادهای تاثیرگذار بر روند معاملات بازار بودند.

در بازار فرابورس نیز روند نزولی حاکم بود و شاخص کل این بازار با افت 413 واحدی به سطح 67 هزار و 30 واحد رسید. تعداد معاملات فرابورس 702 هزار و 202 فقره ثبت شد.

نمادهای فزر، مارون، آریا، سامان، شرانل و فجهان نیز از جمله نمادهای تاثیرگذار بر شاخص فرابورس در معاملات امروز بودند.

تداوم فشار فروش در بازار سهام

افت سنگین شاخص کل بورس در نخستین روز معاملاتی هفته، در ادامه روند نزولی روزهای گذشته، نشان می‌دهد که بازار سهام همچنان با فشار فروش مواجه است. هم‌زمانی کاهش شاخص‌های بورس و فرابورس نیز حاکی از آن است که روند منفی به هر دو بازار تسری یافته است.

با این حال، برای ارزیابی دقیق‌تر وضعیت بازار و سنجش شدت فشار فروش، بررسی روند معاملات نمادها، تغییرات شاخص کل هم‌وزن، میزان ورود و خروج پول حقیقی و نسبت نمادهای مثبت به منفی ضروری است؛ داده‌هایی که می‌توانند تصویر روشن‌تری از گستردگی افت بازار و رفتار معامله‌گران ارايه دهند.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.