به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز (چهارشنبه، دوم مهرماه) اندکی بیش از 20 هزار واحد منفی شد و در تراز 2 میلیون و 524 هزار واحد قرار گرفت. شاخص هموزن نیز 6 هزار و 339 واحد منفی شد و در ارتفاع 769 هزار واحد ایستاد.
اگرچه نمادهای پارسان، نوری، فولاد و وبملت در افت شاخص موثر بودند اما نماد شستا از نمادهای اثرگذار در جلوگیری از تشدید رکود در بازار امروز بود و توانست سقف دامنه نوسان (مثبت 3 درصد) در رشد ارزش سهام را کسب کند. نماد وبملت نیز هر چند اندک ولی از نمادهایی بود که در دقایق پایانی فعالیت بازار، روند مثبت به خود دید. این دو نماد (شستا و وبملت) امروز بیشترین ارزش معاملات را برای خود ثبت کردند که در مجموع به 190 میلیارد تومان رسید، اما خودرو و خساپا با کمتر از منفی 2 درصد در افت ارزش سهام به خط پایان معاملات امروز رسیدند.
ارزش بورس تهران به کانال 7.5 هزار همت افت کرد ارزش معاملات امروز 45.5 همت و معاملات خرد 6.7 همت بود. در معاملات امروز 984.1 میلیارد تومان سرمایه حقیقیها از بازار خارج شد ولی در مقابل 940 میلیارد تومان به صندوقهای طلا وارد شده است. 720 میلیارد تومان نیز خروج پول حقیقی از صندوقهای درآمد ثابت اتفاق افتاد.
منیزان خروج پول حقیقی از نمادهای آریان 40.2 میلیارد تومان، خودرو 23.4 میلیارد تومان، خساپا 16 میلیارد تومان، وپاسار 15.1 میلیارد تومان، فملی 13.9 میلیارد تومان و نوری 13.1 میلیارد تومان بود. اما به نماد شستا 22.5 میلیارد تومان و فزر 17.7 میلیارد تومان پول حقیقی وارد شد.
امروز شاخص فرابورس نیز با کاهش 61 واحدی به تراز 23 هزار و 657 واحد برگشت.





