تبلیغات

کشف فساد مالی در شرکت نفت کرمان

کشف فساد مالی در شرکت نفت کرمان

ريیس کل دادگستری استان کرمان بیان کرد: این پرونده در مرحله تحقیقات اولیه است و توسط بازپرس در دادستانی مرکز استان در...

میزان: ريیس کل دادگستری استان کرمان از دستگیری 7 نفر از مسيولان و کارمندان شرکت نفت و اداره صنعت، معدن و تجارت خبر داد و گفت: 750 سکه و یک کیلو طلای آب شده از متهمان کشف شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی ريیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره پرونده قاچاق سوخت اظهار کرد: اخیرا گزارش‌هایی مبنی بر فساد تعدادی از مسيولان شرکت نفت، کارمندان و کارشناسان اداره صنعت، معدن و تجارت و جایگاه‌داران سوخت در بحث اخذ رشوه و قاچاق مواد سوختی از جمله گازويیل در حوزه شهرستان‌های جیرفت، کهنوج و رودبار جنوب دریافت شده بود که تحقیقات قضايی در ارتباط با این موضوع انجام شد.

وی با بیان اینکه با ورود دستگاه قضايی به این مسيله ابعاد جدیدی از این موضوع کشف شد، گفت: با انجام تحقیقات، پرونده‌ای در این ارتباط در دادگستری استان تشکیل شد که در حال رسیدگی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدی اظهار کرد: در حال حاضر 7 نفر از عوامل دولتی در اداره صنعت، معدن و تجارت، شرکت نفت شهرستان کهنوج، رودبار جنوب و جازموریان به اتهام اخذ رشوه در بحث قاچاق سوخت دستگیر شده و تحقیقات اولیه از آن‌ها انجام شده است.

ريیس کل دادگستری استان کرمان با بیان اینکه متهمان این پرونده با اخذ رشوه قاچاق سوخت را تسهیل می‌کردند، افزود: این افراد اقدام به جعل فاکتور و ثبت مشخصات حدود 60 دستگاه خودرو راه‌سازی که وجود خارجی نداشتند، کرده بودند و سهمیه سوخت آن‌ها را دریافت و به افراد قاچاقچی سوخت می‌دادند.

وی با بیان اینکه در بازرسی از منازل 2 نفر از متهمان این پرونده، بیش از 700 سکه طلای تمام بهار کشف شده است، گفت: در منزل یکی از متهمان 400 سکه و در منزل متهم دیگر 300 سکه کشف شده است. همچنین یک کیلو طلای آب شده، حدود 50 ربع سکه و نیم سکه از منازل متهمان پرونده کشف شد که این اموال از طریق رشوه به دست آمده بود.

وی تاکید کرد: متهمان پرونده به جرایم انجام شده اقرار کرده‌اند.

ريیس کل دادگستری استان کرمان بیان کرد: این پرونده در مرحله تحقیقات اولیه است و توسط بازپرس در دادستانی مرکز استان در حال رسیدگی است و قطعا پای افراد دیگری نیز به این پرونده باز خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدی تاکید کرد: هر فردی از جمله مسيولان دولتی و غیر دولتی که در تحقیقات و بررسی‌ها مشخص شود در این پرونده نقشی دارد مورد بازجویی قرار خواهد گرفت و اقدامات قانونی جهت رسیدگی به پرونده انجام خواهد شد.

وی بیان کرد: بر اساس تحقیقات و برآورد‌های انجام شده و گزارش ضابطان، اعضای این باند در سه سال گذشته بیش از 40 میلیون لیتر گازويیل قاچاق و از کشور خارج کرده‌اند.

local_offerبرچسب‌ها:

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.