تبلیغات

شدت تغییر قیمت خودرو زیاد شد/ قیمت خودرو امروز چهارشنبه 8 مهر 1405 + جدول

شدت تغییر قیمت خودرو زیاد شد/ قیمت خودرو امروز چهارشنبه 8 مهر 1405 + جدول

صنعتقیمت خودرو امروز چهارشنبه 8 مهر 1405 از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت خودرو امروز چهارشنبه 8 مهر 1405 در حالی اعلام شد که بازار خودرو شدیدترین افزایش قیمت خود از ابتدای مهرماه تاکنون را ثبت کرده است؛ جهش نرخ ارز و طلا در بازار، همزمان با افزایش ریسک‌های سیاسی و انتظارات تورمی، موج جدیدی از رشد قیمت‌ها را در بازار خودرو رقم زد.

بررسی بازار خودرو امروز نشان می‌دهد، بازار خودرو تحت تاثیر مستقیم رکوردشکنی قیمت طلا و ارز قرار گرفته است. عبور قیمت طلا از مرز 25 میلیون تومان و رسیدن نرخ ارز به 253 هزار تومان، انتظارات فعالان بازار را تحت تاثیر قرار داده و خود را در قیمت‌گذاری خودروهای داخلی و مونتاژی نشان داده است.

تجارت‌نیوز نوشت: این شوک ارزی در شرایطی به بازار خودرو وارد شده که ریسک‌های سیاسی، انتظارات تورمی و نگرانی نسبت به هزینه جایگزینی خودرو نیز افزایش یافته است. از آنجا که نرخ ارز یکی از متغیرهای مهم اثرگذار بر هزینه تامین قطعات، مواد اولیه است، تداوم رشد آن می‌تواند فشار صعودی بر قیمت خودرو در بازار آزاد را افزایش دهد. بر همین اساس، در صورت ادامه روند صعودی نرخ ارز، احتمال تداوم افزایش قیمت در بازار خودرو طی روزهای آینده نیز وجود خواهد داشت.

قیمت خودروهای داخلی

بازار خودروهای داخلی امروز شاهد افزایش قیمت در تمام مدل‌های مورد بررسی بود. دامنه افزایش قیمت‌ها از 9 میلیون تومان در کوییک S تا 120 میلیون تومان در پژو 207 دنده‌ای پانوراما متغیر بود..

قیمت سورن پلاس دوگانه‌سوز کپسول بزرگ امروز با افزایش 90 میلیون تومانی به دو میلیارد و 510 میلیون تومان رسید. همچنین قیمت دنا پلاس دنده 6 نیز نسبت به روز گذشته 102 میلیون تومان افزایش یافت و دو میلیارد و 545 میلیون تومان در بازار بفروش می‌رسد.

از سوی دیگر، قیمت پژو 207 دنده‌ای پانوراما امروز 120 میلیون تومان گران شد و در بازار دو میلیارد و 520 میلیون تومان معامله می‌شود و قیمت تارا دنده‌ای صفر نیز با رشد 107 میلیون تومانی در سطح دو میلیارد و 430 میلیون تومان قرار گرفت.

در بازار محصولات سایپا، قیمت ساینا دوگانه‌سوز امروز 63 میلیون تومان افزایش داشت و به یک میلیارد و 690 میلیون تومان رسید و قیمت کوییک S صفر نیز با افزایش 9 میلیون تومانی در بازار آزاد، یک میلیارد و 428 میلیون تومان اعلام شد.

قیمت خودروهای مونتاژی

بازار خودروهای مونتاژی نیز امروز با افزایش قابل‌توجه قیمت‌ها همراه بود و دامنه رشد قیمت در مدل‌های مورد بررسی بین 10 تا 370 میلیون تومان قرار گرفت. بیشترین افزایش قیمت در این بخش مربوط به لوکانو L8 بود.

قیمت لوکانو L8 صفر امروز نسبت به روز گذشته 370 میلیون تومان افزایش یافت و به 11 میلیارد و 400 میلیون تومان رسید. همچنین قیمت فیدلیتی الیت 7 نفره صفر نیز امروز 200 میلیون تومان گران شد و در سطح شش میلیارد و 200 میلیون تومان قرار گرفت.

از سوی دیگر، قیمت کی‌ام‌سی J7 نسبت به روز گذشته 300 میلیون تومان افزایش داشت و  شش میلیارد تومان معامله شد و قیمت تیگو 8 پرومکس امروز با رشد 180 میلیون تومانی به نه میلیارد و 500 میلیون تومان رسیده است.

قیمت هایما 8S نیز 165 میلیون تومان افزایش یافت و در سطح شش میلیارد و 230 میلیون تومان قرار گرفت.

223225

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.