تبلیغات

آغاز دوباره فعالیت کشتی‌سازی اروندان و حافظ دریای آریا

آغاز دوباره فعالیت کشتی‌سازی اروندان و حافظ دریای آریا

شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از شروع دوباره فعالیت کشتی‌سازی اروندان و حافظ دریای آریا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران (حکشتی) از شروع دوباره فعالیت بخش متوقف‌شده قبلی خود شامل شرکت کشتی‌سازی اروندان و شرکت کشتیرانی حافظ دریای آریا خبر داد.

بر اساس این افشا که در قالب اطلاعات با اهمیت گروه «الف» منتشر شده، فعالیت دو شرکت زیرمجموعه این گروه پس از یک دوره توقف از سر گرفته شده است.

طبق اعلام شرکت، فعالیت شرکت کشتی‌سازی اروندان از تاریخ 23 اردیبهشت 1405 و فعالیت شرکت کشتیرانی حافظ دریای آریا از تاریخ 30 خرداد 1405 دوباره آغاز شده است. توقف این بخش از فعالیت‌ها پیش‌تر در 24 فروردین 1405 رخ داده بود.

در این اطلاعیه همچنین به ابعاد مالی این بخش از فعالیت‌ها اشاره شده است؛ بر اساس گزارش شرکت، درآمد عملیاتی شرکت اصلی در سال مالی منتهی به 31 خرداد 1404 معادل 185 هزار و 590 میلیارد ریال بوده است. علاوه بر این، سود سهام شناسایی‌شده از شرکت کشتیرانی حافظ دریای آریا در همان دوره در مجموع 144 هزار میلیارد ریال اعلام شده است.

طبق اعلام «حکشتی»، بخش فعالیتی که دچار توقف شده بود 78 درصد از درآمدهای عملیاتی سال مالی گذشته شرکت را به خود اختصاص داده است. موضوعی که نشان می‌دهد ازسرگیری فعالیت این بخش می‌تواند تاثیر مهمی بر روند درآمدی شرکت در دوره‌های آتی داشته باشد.

گفتنی است این اطلاعیه در واقع اصلاحیه اطلاعیه قبلی شرکت بوده و به دلیل ارسال نشدن برخی پیوست‌ها از جمله نامه و گزارش تفسیری به‌روزشده مدیریت، دوباره در سامانه کدال منتشر شده است.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.