تبلیغات

وضع مطلوب ذخایر نهاده‌های دامی و پروتيینی

وضع مطلوب ذخایر نهاده‌های دامی و پروتيینی

معاون بازرگانی شرکت پشتیبانی امور دام گفت: ذخایر نهاده‌های دامی و محصولات پروتيینی در وضع مناسبی قرار دارد و این شرکت آماده حمایت از تولیدکنندگان است.

به گزارش ایلنا، معاون بازرگانی شرکت پشتیبانی امور دام با اشاره به تداوم خرید حمایتی مرغ و تامین نهاده‌های دامی اعلام کرد که این شرکت با استفاده از ذخایر موجود و استمرار خرید‌های داخلی و خارجی، آمادگی کامل دارد تا در صورت بروز کمبود، نهاده‌های مورد نیاز تولیدکنندگان را تامین کرده و در صورت مازاد تولید نیز از مرغداران پشتیبانی کند.

او با اشاره به اجرای طرح تولید قراردادی مرغ در سال گذشته تصریح کرد که این طرح با پوشش بیش از 50 میلیون قطعه جوجه و تامین نقدینگی سه‌ماهه برای تولیدکنندگان، نقش موثری در استمرار تولید ایفا کرده است.

به گفته امینی، هم‌زمان با ذخیره‌سازی مناسب نهاده‌ها در انبار‌های سراسر کشور، پرداخت مطالبات مرغداران در قالب خرید حمایتی پس از انتقال به سردخانه‌ها و ثبت محموله‌ها، به‌صورت نقدی، تحویل نهاده یا روش ترکیبی انجام می‌شود.

این مسيول در پایان از تداوم خرید‌های خارجی و برگزاری مناقصات با همکاری وزارتخانه‌های ذی‌ربط برای پشتیبانی پایدار از بخش تولید خبر داد.

local_offerبرچسب‌ها:

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.