تبلیغات

خسارت‌دیدگان جنگ12روزه برای دریافت خسارت خودرو به شعب بیمه مراجعه کنند

خسارت‌دیدگان جنگ12روزه برای دریافت خسارت خودرو به شعب بیمه مراجعه کنند

مدیرعامل بیمه ایران اعلام کرد، ارزیابی خسارت تمام 5 هزار و 450 خودروی آسیب‌دیده در جنگ 12روزه به پایان رسیده و از 10 روز پیش‌پرداخت خسارت آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی جباری، ريیس هیيت‌مدیره و مدیرعامل بیمه ایران در گفتگویی تلویزیونی اعلام کرد: پس از جنگ 12 روزه این شرکت با بسیج فوری تیم‌های کارشناسی، روند ارزیابی و پرداخت خسارت خودروهای آسیب‌دیده را آغاز کرده و هم‌اکنون هم‌وطنان می‌توانند برای دریافت خسارت به شعب بیمه ایران مراجعه کنند.

به گفته پی در پی جنگ 12 روزه و خسارات گسترده‌ای که به منازل مسکونی و خودروهای مردم وارد شد، دولت و بیمه مرکزی ماموریت ارزیابی خسارات خودروها را به‌طور کامل به شرکت سهامی بیمه ایران واگذار کردند.

وی افزود: برای اجرای این مسيولیت ملی، 140 کارشناس باتجربه و متخصص در سراسر کشور سازماندهی و در قالب تیم‌های ارزیابی به مناطق خسارت‌دیده اعزام شدند.

جباری تصریح کرد: در هماهنگی با استانداری‌ها و مدیریت بحران کشور، فهرست خودروهای آسیب‌دیده جمع‌آوری و ارزیابی آنها آغاز شد.

به گفته مدیرعامل بیمه ایران، در مجموع 5 هزار و 450 دستگاه خودرو برای ارزیابی به بیمه ایران اعلام شد که شامل 5 هزار و 200 خودروی شخصی، 50 خودروی سازمانی و 200 خودروی نظامی بوده و تمامی این خودروها در کوتاه‌ترین زمان ممکن ارزیابی شده‌اند.

ريیس هیيت‌مدیره بیمه ایران همچنین از تامین حدود هزار و 100 میلیارد تومان منابع مالی از سوی دولت خبر داد و گفت روند پرداخت خسارت‌ها از ده روز پیش آغاز شده و تا این لحظه خسارت 650 دستگاه خودرو به مبلغ بیش از 870 میلیارد ریال به صاحبان آنها پرداخت شده است.

وی تاکید کرد: هم‌وطنانی که ارزیابی خسارت خودروی آنها پیش‌تر انجام شده و پیامک دعوت به مراجعه دریافت کرده‌اند، می‌توانند با در دست داشتن مدارک لازم به شعب بیمه ایران مراجعه کنند.

جباری اطمینان داد که در تهران و 18 استان کشور آمادگی کامل برای ادامه پرداخت خسارت‌ها از سوی شرکت سهامی بیمه ایران وجود دارد.

به گفته وی در تهران 8 شعبه برای تحویل مدارک و پرداخت خسارت اختصاص یافته است.

مدیرعامل بیمه ایران در ادامه، کندی در برخی پرداخت‌ها را ناشی از عدم مراجعه به‌موقع خسارت‌دیدگان و نقص در مدارک دانست و اعلام کرد: هیچ محدودیتی از نظر منابع مالی وجود ندارد و فرآیند پرداخت با قوت ادامه خواهد یافت.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.