تبلیغات

پرداخت 50 درصد مطالبات واردکنندگان کالاهای اساسی با دستور ريیس‌جمهور

پرداخت 50 درصد مطالبات واردکنندگان کالاهای اساسی با دستور ريیس‌جمهور

ريیس اتاق بازرگانی ایران از تعیین تکلیف مطالبات واردکنندگان کالاهای اساسی خبر داد و گفت: در نشست مشترک با ريیس‌جمهور مقرر شد 50 درصد مطالبات این فعالان اقتصادی در نخستین فرصت پرداخت شود.

به گزارش خبرنگار مهر، صمد حسن‌زاده ريیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران از تعیین تکلیف بخشی از مطالبات واردکنندگان کالاهای اساسی خبر داد و گفت: این مطالبات که برخی از فعالان اقتصادی بیش از دو سال برای دریافت آن پیگیری کرده بودند، با دستور ريیس‌جمهور وارد مرحله پرداخت شد.

او اظهار کرد: طی دو سال گذشته، واردکنندگان کالاهای اساسی، تجار و بازرگانانی که از دولت مطالبات داشتند، با وجود مکاتبات متعدد با دستگاه‌های اجرایی و برگزاری جلسات مختلف در اتاق بازرگانی، موفق به دریافت مطالبات خود نشده بودند و این موضوع مشکلات جدی برای تامین نقدینگی و ایفای تعهدات مالی و بانکی آنها ایجاد کرده بود.

وی افزود: در پی پیگیری‌های انجام‌شده، چند روز گذشته به دستور دفتر ريیس‌جمهور، جلسه‌ای با حضور ريیس‌جمهور، وزیر جهاد کشاورزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی، ريیس سازمان برنامه و بودجه و سایر مسيولان ذی‌ربط، همراه با نمایندگان واردکنندگان برگزار شد.

حسن‌زاده ادامه داد: در این نشست مقرر شد 50 درصد مطالبات واردکنندگان کالاهای اساسی در نخستین فرصت پرداخت شود و پرداخت مابقی نیز پس از انجام بررسی‌های لازم در دستور کار قرار گیرد.

ريیس اتاق ایران با اشاره به طرح موضوع حسابرسی مطالبات در برخی جلسات، گفت: از نظر ما این مطالبات نیازمند حسابرسی مجدد نبود و طرح این موضوع می‌توانست صرفا موجب تاخیر در پرداخت شود؛ با این حال، خوشبختانه با حمایت و دستور ريیس‌جمهور، این مسيله تعیین تکلیف شد.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.