تبلیغات

سود 200 درصدی سازندگان مسکن یک توهم است

سود 200 درصدی سازندگان مسکن یک توهم است

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان با بیان این‌که سود 200 درصدی سازندگان مسکن یک توهم است،گفت: اظهارات غیرمستند کمکی به بازار مسکن کشور نمی‌کند.

فرشید پورحاجت در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در واکنش به اظهارات ريیس اسبق اتحادیه مشاوران املاک درباره سود ساخت و ساز مسکن، اظهار کرد: باید تاکید کنم که سود 200 درصدی در بخش ساخت و ساز مسکن نداریم.

وی با بیان اینکه سودهای ظاهری ممکن است ناشی از تورم و تجدید ارزیابی دارایی‌ها باشد، ادامه داد: امروز گرفتار توهم در حوزه سود تولید مسکن شده‌ایم. واقعیت آن است که از سال 88 به این سو با مالیات‌های متعدد بخش ساخت و ساز مسکن را در غل و زنجیر کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: اظهارات غیرمستند درباره سودهای کلان، نه‌تنها کمکی به بازار مسکن نمی‌کند، بلکه با ارايه اطلاعات نادرست باعث اختلال در این بخش می‌شود.

وی با تاکید بر این‌که ریشه چنین حرف‌هایی با واقعیت‌های موجود بازار مسکن همخوانی ندارد، گفت: کارشناسان باید در چارچوب تخصص خود و بر اساس واقعیت‌های بازار مسکن اظهارنظر کنند.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان کشور هشدار داد: ارايه آدرس‌های غلط و اعداد غیرواقعی فقط به تشدید مشکلات بازار مسکن منجر خواهد شد.

طمع سازندگان بازار مسکن را متلاطم کرد/سود تا 200 درصدی انبوه‌سازان از ساخت مسکن

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.