تبلیغات

اپراتورها خواستار گرانی 100 درصدی اینترنت شدند

اپراتورها خواستار گرانی 100 درصدی اینترنت شدند

در پی انتشار اخباری درباره افزایش 40 درصدی تعرفه خدمات موبایل، هر سه اپراتور با ابراز تعجب از این رقم اعلام کردند که...

دیجیاتو: در پی انتشار اخباری درباره افزایش 40 درصدی تعرفه خدمات موبایل، هر سه اپراتور با ابراز تعجب از این رقم اعلام کردند که درخواست آنها افزایش 100 درصدی تعرفه‌ها بوده است.

اپراتورها می‌گویند نوسانات ارزی، تحریم‌ها، آسیب‌های ناشی از جنگ به سایت‌های ارتباطی و رشد هزینه‌های تجهیزات و نگهداری شبکه، فشار اقتصادی سنگینی به این صنعت وارد کرده است.

به گفته آنها، درآمد اپراتورها ریالی است، اما بخش مهمی از هزینه‌های توسعه شبکه وابستگی ارزی دارد؛ شرایطی که توسعه زیرساخت‌ها و ارتقای کیفیت خدمات را دشوار کرده است.

سه اپراتور تاکید کردند هرگونه اصلاح تعرفه صرفا در چارچوب مجوزهای قانونی انجام خواهد شد و حفظ کیفیت و پایداری ارتباطات همچنان در اولویت است.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.