تبلیغات

اظهارات همتی درباره تامین ارز دارو

اظهارات همتی درباره تامین ارز دارو

عبدالناصر همتی، ريیس‌کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت: هیچ‌گونه مشکلی در زمینه تامین ارز مورد نیاز دارو وجود ندارد.

به گزارش همشهری آنلاین، همتی در نشست با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدیران شرکت‌های دارویی و بانک‌های عامل گفت: بانک مرکزی با همکاری شبکه بانکی و دستگاه‌های مرتبط، حمایت از صنعت دارو و تسهیل تامین مالی این بخش را با جدیت دنبال می‌کند.

در این نشست، تسهیل تامین ارز و نقدینگی صنعت دارو، راهکارهای رفع موانع ارزی و حمایت از نقدینگی ریالی شرکت‌های داروسازی بررسی شد. همچنین بر ضرورت تسریع در فرآیندهای ارزی و بانکی برای حمایت از تولید و تامین داروی کشور تاکید شد.

گفتنی است راهکارهای تامین نقدینگی ریالی مورد نیاز شرکت‌های داروسازی از محل گواهی سپرده خاص مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد هماهنگی‌های لازم میان شبکه بانکی و فعالان صنعت دارو در این زمینه انجام شود.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.