تبلیغات

گلایه گندمکاران از عدم تسویه مطالبات/ سال زراعی شروع شد، نرخ گندم اعلام نشد

گلایه گندمکاران از عدم تسویه مطالبات/ سال زراعی شروع شد، نرخ گندم اعلام نشد

ريیس بنیاد ملی گندم استان تهران و نایب‌ريیس بنیاد ملی گندم کشور با ابراز نگرانی نسبت به تاخیر در اعلام نرخ تضمینی گندم، گفت: اگر سردرگمی و بلاتکلیفی در...

حاج قدم بوربور، ريیس بنیاد ملی گندم استان تهران و نایب‌ريیس بنیاد ملی گندم کشور در گفت‌و‌گو با ایلنا و با اشاره به آغاز سال زراعی جدید و عدم پرداخت بخشی از پول گندمکاران ازسوی دولت، گفت: سال زراعی 1405-1406 آغاز شده؛ ولی ما هنوز زیرساخت کشت پاییزه مشخص نشده است.

گلایه کشاورزان از عدم تسویه پول گندمکاران

ريیس بنیاد ملی گندم استان تهران و نایب‌ريیس بنیاد ملی گندم کشور در مورد جزيیات این موضوع، گفت: هنوز قیمت خرید تضمینی گندم، جو و کلزا برای سال زراعی جدید مشخص نشده، زیرا شورای قیمت‌گذاری هنوز به نتیجه نرسیده است.

بوربور ادامه داد: علاوه بر این موضوع، کشاورزان هنوز از عدم تسویه پول گندمی که به دولت تحویل داده‌اند، گلایه‌مندند.

کود فسفاته کمیاب شد

ريیس بنیاد ملی گندم استان تهران و نایب‌ريیس بنیاد ملی گندم کشور با اشاره به آغاز سال زراعی جدید، گفت: در مراسم آغاز سال زراعی جدید هم ازسوی گندمکاران، انتقادات بسیار بابت عدم پرداخت کامل پول گندم تحویلی شد، زیرا بین 10 تا 30 درصد پول گندم در استان‌های مختلف پرداخت نشده و دولت به کشاورزان بدهکار است.

بوربور به افزایش قیمت چند برابری نهاده‌های تولید ازجمله کود اشاره کرد و گفت: قیمت هر کیسه کود شیمیایی از یک میلیون و 500 هزار تومان به 8 میلیون در کیسه رسیده که نیاز به نقدینگی را چند برابر می‌کند. از طرفی، کود فسفاته اصلا موجود نیست و کود پتاسه و ازته هم با قیمت بالا موجود است.

وی افزود: با توجه به قیمت بالای کود، کارگزاران توزیع کود هم با مشکلات نقدینگی رو‌به‌رو شده‌اند. به همین دلیل، مشکلات زیرساختی کشت پاییزه هنوز ادامه دارد.

ضرورت تسریع در اعلام نرخ تضمینی گندم، جو و کلزا

ريیس بنیاد ملی گندم استان تهران و نایب‌ريیس بنیاد ملی گندم کشور با اشاره به ضرورت اعلام قیمت خرید تضمینی گندم، گفت: دولت و شورای قیمت‌گذاری باید هرچه سریع‌تر تصمیم بگیرند و قیمت تضمینی گندم، جو و کلزا را اعلام رسمی کنند.

بوربور به قیمت‌های پیشنهادی بنیاد ملی گندم اشاره کرد و گفت: پیشنهاد بنیاد ملی گندم هر کیلوگرم گندم 85 هزار تومان، هر کیلو جو 70 هزار تومان و هر کیلو کلزا 160 هزار تومان قیمت پیشنهادی ازسوی بنیاد ملی گندم به شورای قیمت‌گذاری است.

نگرانی از تاخیر در کشت گندم

ريیس بنیاد ملی گندم استان تهران و نایب‌ريیس بنیاد ملی گندم کشور با اظهار نگرانی نسبت به تاخیر در اعلام نرخ تضمینی گندم، گفت: اگر سردرگمی و بلاتکلیفی در نرخ‌گذاری ادامه یابد، با توجه به عدم آماده بودن زیرساخت‌های تولید و هشدار‌های هواشناسی در مورد بارندگی‌ها و بارش‌های پاییزه نگرانیم که نتوانیم به موقع کشت را انجام دهیم و دچار مشکلاتی در تولید گندم شویم.

local_offerبرچسب‌ها:

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.