تبلیغات

نفت برنت به مرز 110 دلار رسید

نفت برنت به مرز 110 دلار رسید

انرژیبا گسترش تنش‌ها در خاورمیانه و افزایش فشار بر آبراهه‌های بین‌المللی، قیمت جهانی نفت برنت وارد مرز 110 دلار در هر بشکه شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت نفت خام برنت، با گسترش نگرانی‌ها از تشدید تنش‌ها در خاورمیانه که به فشار بیشتر بر عرضه منجر می‌شود، برای نخستین بار از ماه مه به آستانه 110 دلار در هر بشکه رسید.

مهر نوشت: این در حالی که سرمایه‌گذاران همچنان در حال ارزیابی حجم فرآورده‌های دیزلی هستند که روسیه ممکن است بتواند به بازارهای جهانی عرضه کند.

در همین رابطه قراردادهای آتی نفت خام برنت با 3.94 دلار یا 3.7 درصد افزایش به 109.86 دلار در هر بشکه رسید که بالاترین سطح از 19 مه تاکنون است. همچنین قراردادهای آتی نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز با 3.44 دلار یا 3.5 درصد افزایش به 101.41 دلار در هر بشکه رسید که بالاترین سطح از 17 سپتامبر تاکنون به شمار می‌رود.

223225

local_offerبرچسب‌ها:

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.