تبلیغات

وزیر راه و شهرسازی: مسیرهای ترانزیتی هرمزگان در کوتاه ترین زمان بازگشایی شد

وزیر راه و شهرسازی: مسیرهای ترانزیتی هرمزگان در کوتاه ترین زمان بازگشایی شد

مسکنوزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اهمیت استراتژیک هرمزگان در زنجیره تجارت کشور، گفت: با وجود خسارت های وارد شده به زیرساخت های حمل ونقل استان، مسیرهای اصلی ترانزیتی در کوتاه ترین زمان ممکن بازگشایی...

به گزارش خبرآنلاین،وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اهمیت استراتژیک هرمزگان در زنجیره تجارت کشور، گفت: با وجود خسارت های وارد شده به زیرساخت های حمل ونقل استان، مسیرهای اصلی ترانزیتی در کوتاه ترین زمان ممکن بازگشایی شده و عملیات بازسازی شبکه ریلی برای بازگشت به چرخه بهره برداری با سرعت بالا ادامه دارد.

ایرنا در خبری نوشت: فرزانه صادق روز یکشنبه در نشست ستاد مدیریت بحران هرمزگان که با حضور معاون اجرایی رییس جمهور و وزیر نیرو در بندرعباس برگزار شد با اشاره به بازدیدهای میدانی خود از مناطق آسیب دیده، افزود: از شب گذشته بازدیدهای دقیقی از وضعیت پل ها، تونل ها و مسیرهای آسیب دیده آغاز شده است که با تلاش مضاعف و شبانه روزی نیروهای سازمان راهداری، اداره کل راه و شهرسازی هرمزگان، پیمانکاران و کارگران، موفق شدیم مسیرهای اصلی را در کوتاه ترین زمان ممکن برای تردد بازگشایی کنیم.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اقدامات انجام شده در بخش جاده ای اظهار کرد: اگرچه در حال حاضر تردد در برخی از مسیرهای فرعی و حساس با محدودیت هایی همراه است، اما عملیات بازسازی با همه توان ادامه دارد تا در اسرع وقت شرایط به وضعیت عادی بازگردد.

اهمیت راهبردی هرمزگان در تجارت ملی

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر نقش کلیدی این استان در اقتصاد کشور، تصریح کرد: هرمزگان فقط یک استان نیست، بلکه یکی از حیاتی ترین محورهای ترانزیتی و تجاری کشور محسوب می شود و بازگشایی سریع مسیرهای آسیب دیده نه تنها یک ضرورت محلی، بلکه ضرورتی برای حفظ جریان حمل ونقل و تجارت ملی بود که با سرعت عمل مدیریت شده، محقق شد.

صادق همچنین در خصوص وضعیت حمل ونقل ریلی هرمزگان نیز ادامه داد: دشمن با هدف قرار دادن زیرساخت ها، سعی در ایجاد اختلال در آسایش مردم دارد، اما کارکنان راه آهن و کارگران با وجود شرایط دشوار اقلیمی و گرمای شدید، بی وقفه در حال ترمیم و بازسازی خطوط ریلی هستند.

وی ابراز امیدواری کرد: هدف ما این است که در کوتاه ترین زمان ممکن، مسیر ریلی بندرعباس در هر 2 بخش مسافری و باری، دوباره به چرخه بهره برداری بازگردد و از بروز هرگونه وقفه در انتقال کالا و مسافر جلوگیری شود.

تعهد دولت به حضور در میدان خدمت رسانی

وزیر راه و شهرسازی همچنین با قدردانی از همه نیروهای عملیاتی وزارت راه، راهداری و راه آهن، گفت: رییس جمهور همواره بر حضور میدانی مسوولان در مناطق بحرانی تاکید دارد و همه اعضای دولت خود را موظف می دانند تا آخرین توان در کنار مردم ایستاده باشند.

صادق خاطرنشان کرد: همان گونه که نسل های گذشته در دوران دفاع مقدس از کشور دفاع کردند، امروز نیز با تکیه بر همدلی مردم و مدیریت مقتدرانه، مسیر آبادانی و اقتدار ایران با قدرت ادامه خواهد یافت.

شب گذشته وزیر راه و شهرسازی با سفر به هرمزگان، از زیرساخت هایی شامل چهار نقطه از محورهای ارتباطی که در پی تجاوز دشمن آمریکایی دچار خسارت شدند، بازدید کرد.

بر اثر این حمله ها، تونل شهید میرزایی مسیر رفت و برگشت، پل رودخانه شور در محور بندرعباس - سیرجان و 2 پل در محور سه راه میناب به سمت رودان آسیب دیدند.

217

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.