به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، مجتبی یوسفی در یک گفتوگوی تلویزیونی با بیان این مطلب، اظهار داشت: در طول یک سال گذشته با وجود تمامی تلاشها برای ایجاد اختلال در روند تامین کالاهای اساسی و خدماترسانی به مردم، با اتکا به همافزایی و همدلی میان مسيولان و بهویژه با تلاش مضاعف فعالان اقتصادی و بخش خصوصی، خللی در این فرایند ایجاد نشد و نیازهای کشور به شایستگی تامین شد.
این عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت تسهیل جریان مالی برای تولیدکنندگان، افزود: برای تقویت بنیه تولید، ضروری است نظام بانکی موانع پیشروی فعالان اقتصادی را برطرف کرده و فرایند تخصیص منابع سرمایه در گردش را تسریع کند.
یوسفی گفت: به دنبال سیاستهای مربوط به اصلاح نظام ارزی، مقرر شده بود بستهای به مبلغ 700 هزار میلیارد تومان برای حمایت از تولیدکنندگان، بهویژه در بخشهای کشاورزی و دامداری اختصاص یابد که بخش قابلتوجهی از این تعهدات در مسیر درست عملیاتی شده است.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود با قدردانی از عملکرد بانک کشاورزی در اجرای این تکالیف قانونی، تاکید کرد: این بانک توانسته است در شرایط دشوار اقتصادی، بار سنگینی از تامین مالی بخش کشاورزی را به دوش بکشد و اقدامات مدیران و کارکنان این نهاد مالی در ایفای تعهدات و تخصیص تسهیلات به تولیدکنندگان و بهرهبرداران این بخش شایسته قدردانی است.









