تبلیغات

رفع مشکل عرضه روغن از شنبه و آغاز توزیع 100 هزار تن برنج

رفع مشکل عرضه روغن از شنبه و آغاز توزیع 100 هزار تن برنج

معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در یک پیام تصویری، ضمن اعلام رفع مشکل لیبل‌گذاری روغن و توزیع انبوه آن از روز شنبه، از آغاز توزیع 100 هزار تن برنج دولتی در بازار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر فتحی، معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی، در پیامی ویديویی آخرین وضعیت تامین و توزیع کالاهای اساسی در کشور را تشریح کرد.

حل مشکل لیبل‌گذاری و توزیع انبوه روغن

فتحی با اشاره به اختلالات اخیر در بازار روغن اظهار داشت: مشکلی که در خصوص روغن وجود داشت، مربوط به فرآیند لیبل‌گذاری (درج قیمت) بود که خوشبختانه این مانع برطرف شده است.

وی افزود: ان‌شاءالله از روز شنبه، روغن به صورت انبوه در کلیه شبکه‌های عرضه موجود خواهد بود و مشکلی در این زمینه وجود نخواهد داشت.

آغاز توزیع 100 هزار تن برنج از محل ذخایر

معاون وزیر جهاد کشاورزی در ادامه به تمهیدات اندیشیده شده برای تنظیم بازار برنج اشاره کرد و گفت: طبق مصوبه‌ای که برای استفاده از ذخایر راهبردی دریافت کرده بودیم، توزیع 100 هزار تن برنج توسط شرکت بازرگانی دولتی از امروز آغاز می‌شود.

وی تاکید کرد که تدابیر لازم برای بازار اندیشیده شده و نگرانی خاصی در تامین این اقلام وجود ندارد.

رسیدگی فوری به مشکلات اصناف به دستور ريیس‌جمهور

اکبر فتحی در بخش دیگری از سخنان خود به تعامل دولت با تولیدکنندگان و شبکه توزیع پرداخت و تصریح کرد: تمام چالش‌ها و مشکلاتی که توسط تولیدکنندگان، شبکه عرضه و اصناف مطرح می‌شود، پیرو دستور آقای ريیس‌جمهور، همان روز در کارگروه‌ها و جلسات مختلف ستادها مورد بررسی قرار گرفته و برای آن‌ها تصمیم‌گیری می‌شود.

اجرای موفق جراحی اقتصادی به نفع مردم

این مقام مسيول در پایان ضمن ابراز امیدواری نسبت به آینده طرح‌های اقتصادی دولت گفت: ان‌شاءالله با همین روال پیش خواهیم رفت و این طرح و جراحی بزرگ اقتصادی را به سلامت انجام خواهیم داد؛ امری که در نهایت به نفع همه مردم ایران خواهد بود.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.